Gorillz breidt dealernetwerk uit, zoekt samenwerking met interieurontwerpers

Gorillz, de toonaangevende leverancier van hoogwaardige woonaccessoires, is verheugd aan te kondigen dat we ons dealernetwerk uitbreiden en samenwerking zoeken met interieurontwerpers.

Wij zijn van mening dat onze producten, waaronder onze getextureerde stalen kapstokken en elegante wandspiegels, perfect passen bij veeleisende klanten, en we willen ze graag beschikbaar stellen aan meer klanten door middel van nieuwe partnerschappen.

We zijn altijd trots geweest op onze toewijding aan kwaliteit en design, en we zijn voortdurend op zoek naar manieren om ons aanbod te verbeteren en toegankelijker te maken voor klanten.

We zijn heel blij dat we ons bereik kunnen uitbreiden en onze producten bij nog meer klanten kunnen brengen door middel van nieuwe partnerschappen met dealers en samenwerkingen met interieurontwerpers.

Ons dealernetwerk bestaat uit zorgvuldig geselecteerde partners die onze toewijding aan kwaliteit en design delen. Deze partners zijn experts in hun vakgebied en zetten zich in om de best mogelijke klantervaring te bieden.

We zijn altijd op zoek naar nieuwe dealers die onze passie voor woondecoratie en accessoires delen en onze producten willen aanbieden aan hun klanten.

We zijn ook op zoek naar samenwerking met getalenteerde interieurontwerpers die onze producten in hun projecten willen verwerken. Wij zijn van mening dat onze accessoires een perfecte aanvulling zijn op elk ontwerpschema en we kijken ernaar uit om met ontwerpers samen te werken om mooie, functionele ruimtes voor hun klanten te creëren.

Als u geïnteresseerd bent om dealer of medewerker te worden, neem dan contact met ons op via onze website. We kijken ernaar uit om met u samen te werken!

Geef een reactie

Mijn wagen
Verlanglijst
Recently Viewed
Vergelijk Producten (0 Producten)
Product vergelijken
Product vergelijken
Product vergelijken
Product vergelijken
Categorieën
De waardering van gorillz.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 7.2/10 gebaseerd op 2043 reviews.