Over Ons

Maak kennis met Gorillz: het meubelbedrijf dat alles doet

Ben je het beu om door eindeloze meubelopties te bladeren die allemaal hetzelfde lijken? Zoek niet verder dan Gorillz, een bedrijf dat trots is op het creëren van unieke en functionele meubelstukken.

Gorillz is een one-stop-shop voor al uw meubelbehoeften. Ons team van in-house ontwerpers werkt hard om stukken te creëren die niet alleen stijlvol zijn, maar ook een doel dienen in je huis of kantoor. Wij vinden dat meubels er niet alleen goed uit moeten zien, maar ook functioneel moeten zijn en je leven makkelijker moeten maken.

Een van de dingen die Gorillz onderscheidt van andere meubelbedrijven, is dat we al onze stukken in eigen beheer ontwerpen en produceren. Hierdoor hebben we volledige controle over de kwaliteit en het vakmanschap van onze producten. We gebruiken alleen materialen van de hoogste kwaliteit die duurzaam, gebruiksvriendelijk en gemakkelijk te onderhouden zijn. Onze meubels zijn ontworpen om lang mee te gaan en de tand des tijds te doorstaan.

Onze toewijding aan duurzaamheid is een ander aspect waarmee we ons onderscheiden. We halen al onze materialen uit milieuvriendelijke bronnen en besteden er veel zorg aan dat onze productiemethoden zo milieuvriendelijk mogelijk zijn. Wij geloven dat het mogelijk is om mooie, functionele meubels te maken zonder het milieu op te offeren.

Bij Gorillz vinden we dat iedereen toegang moet hebben tot uniek en functioneel meubilair dat niet alleen stijlvol is, maar ook duurzaam. We streven ernaar een positieve impact op het milieu te hebben en we geloven dat onze meubels daar een weerspiegeling van zijn.

 

We nodigen u uit om een kijkje te nemen op onze website en zelf te zien wat Gorillz onderscheidt van de rest. We zijn ervan overtuigd dat u iets zult vinden waar u van houdt en dat uw leefruimte zal verbeteren.

Kwaliteit & Duurzaam

Gorillz is een merk dat zich richt op het produceren van duurzame en stijlvolle industriële kapstokken & woonaccessoires. Het productieproces van onze kapstokken begint met het selecteren van de beste materialen, zoals metaal en hout, en het samenstellen van een team van ervaren ambachtslieden. Onze woonaccessoires worden met de hand gemaakt, waardoor elk stuk uniek is en speciaal voor jou wordt gemaakt.Bij Gorillz staan we achter de kwaliteit van onze producten en daarom bieden we een uitgebreide garantie op al onze kapstokken. Onze garantievoorwaarden zijn transparant en klantvriendelijk, zodat je altijd zeker bent van de kwaliteit van je aankoop. Mocht er onverhoopt iets misgaan met je kapstok, dan kun je altijd bij ons terecht voor ondersteuning en oplossingen

Missie

Bij Gorillz geloven we dat stijl en functionaliteit samen moeten gaan. Onze missie is om hoogwaardige, duurzame en stijlvolle industriële kapstokken te produceren die niet alleen praktisch zijn, maar ook een statement maken in elke hal. We streven ernaar om de beste klantervaring te bieden door middel van uitstekende service en transparante communicatie

Visie

Onze visie is om een leider te zijn op het gebied van industriële kapstokken. We willen onze klanten blijven verrassen met unieke designs en hoogwaardige materialen. Bij Gorillz zijn we ook toegewijd aan duurzaamheid en verantwoord ondernemen. We streven ernaar om onze ecologische voetafdruk te verminderen en bij te dragen aan een betere wereld voor toekomstige generaties. Met ons team van ervaren ambachtslieden en ontwerpers, blijven we ons inzetten voor het creëren van producten van de hoogste kwaliteit en het bieden van uitstekende service aan onze klanten.

Mijn wagen
Verlanglijst
Recently Viewed
Vergelijk Producten (0 Producten)
Product vergelijken
Product vergelijken
Product vergelijken
Product vergelijken
Categorieën
De waardering van gorillz.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 8.4/10 gebaseerd op 2051 reviews.