Wanneer je een product van Gorillz hebt aangeschaft en het toch niet bevalt of aan je verwachtingen voldoet, heb je de mogelijkheid om het product te ruilen of te retourneren. Hierbij geldt echter wel dat het product niet onder een wettelijke uitzondering valt. Het ruilen of retourneren is mogelijk binnen 30 dagen na ontvangst van je complete bestelling.

Voor het ruilen of retourneren van je product kun je het beste het retourformulier gebruiken. Dit formulier kun je eenvoudig downloaden onderaan deze pagina. Het is aan te raden om ons op de hoogte te stellen van je ruil- of retourzending door een mail te sturen naar retour@gorillz.nl. Zo kunnen wij ervoor zorgen dat we op de hoogte zijn en het proces zo soepel mogelijk verloopt.

De retourzending kun je versturen naar:

Gorillz Vlambloem 85-F

3068 JG Rotterdam

Herroepingsrecht

Je hebt het recht om je bestelling tot 30 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Binnen deze 30 dagen kun je het product retour sturen en krijg je het volledige orderbedrag, inclusief eventuele verzendkosten, terug. Bij retourzending van het product dient het product in originele staat, samen met alle bijbehorende toebehoren en verpakking, teruggestuurd te worden aan Gorillz.

Om gebruik te maken van het herroepingsrecht, kun je contact opnemen met ons via retour@gorillz.nl . Wij storten vervolgens binnen 14 dagen na ontvangst van de retourzending het verschuldigde orderbedrag terug, mits het product in goede staat ontvangen is. Je dient bij retourzending altijd een ingevuld herroepingsformulier mee te sturen, welke te downloaden is onderaan deze pagina.

Het retour- en herroepingsbeleid van Stichting Gorillz maakt het voor jou als klant gemakkelijk en zorgt voor een soepele retour- of herroepingsprocedure. Dus, als je een product hebt aangeschaft dat toch niet bevalt, dan kun je gerust gebruik maken van ons retour- en herroepingsbeleid.

Retour-Formulier Gorillz

Mijn wagen
Verlanglijst
Recently Viewed
Vergelijk Producten (0 Producten)
Product vergelijken
Product vergelijken
Product vergelijken
Product vergelijken
Categorieën
De waardering van gorillz.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 8.9/10 gebaseerd op 2060 reviews.