Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Als bedrijf zijn we toegewijd aan het produceren van onze woonaccessoires op een duurzame en verantwoorde manier. Duurzaamheid is voor ons niet alleen een modewoord, maar een integraal onderdeel van ons productieproces. We begrijpen het belang van het beschermen van het milieu en het minimaliseren van onze impact hierop.

Een van de manieren waarop we streven naar duurzaamheid, is door het gebruik van milieuvriendelijke materialen. We gebruiken alleen gerecycled metaal of metalen die verantwoordelijk zijn ingekocht, wat helpt om natuurlijke hulpbronnen te behouden. Bovendien gebruiken we poedercoating in plaats van traditionele verf, wat duurzamer en milieuvriendelijker is.

We hechten ook veel waarde aan energie-efficiëntie door hernieuwbare energiebronnen te gebruiken voor ons productieproces. We hebben zonnepanelen en windturbines geïnstalleerd op onze productiefaciliteit om schone energie op te wekken en onze afhankelijkheid van fossiele brandstoffen te verminderen.

Naast deze stappen, nemen we ook deel aan een boom adoptieprogramma ( https://www.ecoboom.nl ). We adopteren regelmatig bomen om ontbossing te bestrijden en herbebossing te bevorderen. Door deze stappen te nemen, maken we een positieve impact op het milieu en werken we aan een duurzamere toekomst.

In het algemeen is onze toewijding aan duurzaamheid

Materiaalgebruik

Bij Gorillz streven we naar duurzaamheid in al onze woonaccessoires. Wij geloven dat elk detail telt als het gaat om het beschermen van onze planeet. Daarom maken we gebruik van gerecyclede materialen en vegan leer in onze producten.

Onze gerecyclede materialen zijn afkomstig uit duurzame bronnen en worden op een efficiënte manier verwerkt tot hoogwaardige producten. Dit betekent dat we niet alleen het milieu helpen beschermen door afval te reduceren, maar ook bijdragen aan een circular economy.

Onze vegan leerproducten zijn gemaakt zonder enige vorm van dierlijke producten of -by-producten. Hierdoor dragen we bij aan het beschermen van dieren en verminderen we onze ecologische voetafdruk.

Bij Gorillz geloven we dat iedereen een bijdrage kan leveren aan het verbeteren van onze wereld en dat begint bij onze producten. Onze duurzaam geproduceerde woonaccessoires zijn daar het bewijs van.

Een betere toekomst

Bij Gorillz zetten we ons in voor een betere toekomst. We zijn toegewijd om onze ecologische voetafdruk zo klein mogelijk te maken door te investeren in duurzame energiebronnen.

Onze fabrieken en opslagruimtes zijn voorzien van moderne zonnepanelen en windribunes, wat bijdraagt aan een schoner milieu. Door deze investeringen kunnen we niet alleen onze impact op het milieu beperken, maar ook de kosten verlagen en onze productieprocessen verbeteren.

Bij Gorillz geloven we dat de toekomst begint bij onszelf en we streven ernaar om duurzaamheid en innovatie hand in hand te laten gaan.

Transport en verpakken

Als een milieubewust bedrijf is Gorillz altijd op zoek naar manieren om de impact op het milieu te minimaliseren.

Daarom beperken wij ons verpakkingsmateriaal tot het absolute minimum en kiezen we voor duurzame, recyclebare verpakkingsmaterialen.

Bovendien staan wij in contact met onze transporteurs om ervoor te zorgen dat ze hun reis zo efficiënt mogelijk uitvoeren en de uitstoot van broeikasgassen minimaliseren.

Het beleid van Gorillz is erop gericht om een ​​schonere, duurzamere toekomst voor ons allemaal te bevorderen.

Mijn wagen
Verlanglijst
Recently Viewed
Vergelijk Producten (0 Producten)
Product vergelijken
Product vergelijken
Product vergelijken
Product vergelijken
Categorieën
De waardering van gorillz.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 8.9/10 gebaseerd op 2060 reviews.