Garantie voorwaarden

Wij van gorillz.nl zijn zelf geen producent of fabrikant van de artikelen. Hierdoor hebben we voor alle producten een verschillend garantiebeleid, namelijk de wettelijke garantie. Wij dragen graag zorg voor onze klanten en dat onze artikelen goed functioneren.

Geniet van 5 jaar productgarantie op je aankopen bij ons woonaccessoires assortiment”

Bij ons ben je verzekerd van de hoogste kwaliteit woonaccessoires, en daarom bieden wij je een geruststellende 5-jaars productgarantie. Zodat je met vertrouwen kunt shoppen en je aankopen optimaal kunt gebruiken.

Om er zeker van te zijn dat je garantie geldig is, verzoeken wij je de aankoopgegevens, referentienummer van het product, beschrijving van het defect en eventuele afbeeldingen te verstrekken. Op deze manier kunnen wij snel en efficiënt je verzoek verwerken.

Houd er rekening mee dat deze garantie niet geldt voor:

  • Producten die beschadigd zijn door montage die niet volgens de instructies van Gorillz is gebeurd, evenals door gebruik of onderhoud van het product.
  • Transport van producten die niet in de originele verpakking zitten.
  • Brandwonden, scheuren, vlekken, kreukels, krassen of andere tekenen van schade veroorzaakt door dieren of onjuist of oneigenlijk gebruik van het product in strijd met de aanbevolen en bekendgemaakte voorschriften.
  • Gebruik en contact met chemische producten (zuur, oplosmiddelen, kleurstoffen, verf, ammoniak, lak, of andere haarproducten…), behandeling met reinigingsmiddelen die niet gespecificeerd zijn voor de specifieke bekleding van het gegarandeerde product.
  • Natuurlijke variaties in kleur of textuur die typisch zijn voor normaal gebruik en/of onderhoud dat niet in overeenstemming is met de specificaties van de fabrikant.
  • Slijtage die niet tijdig is of veroudering van het product.
  • Indirecte schade of verlies van welke aard dan ook.

Vertrouw op onze 5-jaars productgarantie voor optimale bescherming en geruststelling bij het shoppen van woonaccessoires bij ons!

 
Mijn wagen
Verlanglijst
Recently Viewed
Vergelijk Producten (0 Producten)
Product vergelijken
Product vergelijken
Product vergelijken
Product vergelijken
Categorieën
De waardering van gorillz.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 8.9/10 gebaseerd op 2060 reviews.